سوئد در اقدامی خصمانه کارمند سفارت ایران را اخراج و سفیر تهران را احضار کرد خروج روزانه نیرو‌های آمریکایی از اقلیم کردستان عراق یحیی سریع: شرکت آرامکو و پایگاه هوایی خمیس مشیط سعودی را هدف قرار دادیم لفاظی‌های وزیر خزانه داری آمریکا درباره ایران یحیی سریع: حملات وحشیانه سعودی بی‌پاسخ نخواهد ماند نشست محرمانه فرماندهان نظامی آمریکا، اسرائیل و کشور‌های عربی در آلمان کمالوندی: ایران تسلیم فشار‌ها نمی‌شود؛ برنامه هسته‌ای ما صلح‌آمیز است دستیار پوتین: در صورت حمله، لهستان طی ۲ الی ۳ روز ناپدید می‌شود ادعای اسرائیل درباره پیوستن کویت به پیمان ابراهیم معاون نیروی هوایی ارتش: ۳ خلبان ایرانی اسیر هستند/ دولت قطر باید پاسخگو باشد عراقچی: در زمان مناسب تلفات واقعی آمریکا را افشا می‌کنیم استیضاح وزیر جنگ آمریکا کلید خورد عمان: بحران تنگه هرمز به زودی به پایان خواهد رسید ترامپ: جهان باید هزینه حضور آمریکا در تنگه هرمز را جبران کند! آسوشیتدپرس: تعمیر خط لوله عربستان سه تا پنج هفته طول می‌کشد آمریکا بانک وی‌تی‌بی روسیه را به خاطر ایران تحریم کرد

آتش سوزی‌های جنگلی و قطعی برق به دنبال گرمای طاقت فرسا در اروپا

آتش سوزی‌های جنگلی و قطعی برق به دنبال گرمای طاقت فرسا در اروپا گرمای هوا طاقت فرسا در جنوب اروپا، آتش سوزی‌های جنگلی و قطعی برق مشکلاتی را برای ساکنان این بخش از جهان ایجاد کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۱ - ۲۶ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 17
کد خبر: ۱۹۴۹۳۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ موج گرما در جنوب اروپا موجب شده که مقام‌های بهداشتی کشور‌های واقع در این منطقه هشدار‌ها نسبت به گرما زدگی را تشدید کنند. در ایتالیا نیز قطعی برق در پایتخت این کشور وضعیت را برای ساکنان بغرنج کرده است.

به گزارش خبرگزاری «آسوشیتدپرس» جنوب اروپا هفته بسیار گرمی را در روز دوشنبه آغاز کرد و مقام‌های بهداشتی ایتالیا هشدار‌های مربوط به گرما را تشدید کردند. پیش بینی می‌شود دمای هوا به بالای ۴۰ درجه سانتیگراد برسد.

وزارت بهداشت ایتالیا ۱۰ توصیه برای محافظت از افراد مسن، بیماران در برابر گرما صادر کرد و از مردم خواست در گرمترین ساعات در خانه بمانند، دستکم ۱.۵ لیتر آب در روز بنوشند و از انجام ورزش‌های شدید خودداری کنند. انتظار می‌رود سومین موج گرما بیشتر نواحی مدیترانه را تحت تاثیر قرار دهد و تا چهارشنبه ادامه داشته باشد.

افزایش گرما در حالی رخ داده که قطع برق در بخش‌هایی از شهر «رم» پایتخت ایتالیا را تحت تاثیر قرار داده و بر مشکلات مردم افزوده است.

در اسپانیا، آتش‌سوزی جنگلی که از شنبه در «جزیره قناری» آغاز شد، روز دوشنبه بدون کنترل ادامه یافت، اگرچه مقامات می‌گویند باد ضعیف‌تر و دمای پایین‌تر در منطقه به آتش‌نشانان کمک می‌کند تا با آن مقابله کنند. آتش سوزی حدود ۴۶۰۰ هکتار از اراضی و حدود ۲۰ خانه و ساختمان را سوزانده است.

سازمان هواشناسی اسپانیا اعلام کرد که موج گرما در این هفته بخش بزرگی از کشور‌های مدیترانه را تحت تاثیر قرار خواهد داد و دمای هوا در برخی از مناطق جنوبی اسپانیا به بیش از ۴۲ درجه سانتیگراد خواهد رسید. سازمان هواشناسی اسپانیا نیز اعلام کرده که انتظار دارد دمای هوا در روز چهارشنبه کاهش یابد.

در ترکیه دیگر کشور واقع در جنوب شرقی اروپا شعله‌های آتش همچنان در جنوب شرقی استان «هاتای»، «مرسین» و «چاناک کاله» در شمال غرب ترکیه ادامه دارد و گروه‌های امدادی در تلاش برای مهار آتش سوزی هستند.

به نوشته روزنامه «دیلی صباح»، آتش‌سوزی‌های ناشی از موج گرمای رایج در جنوب و غرب کشور، خطر افزایش دما و ایجاد آتش‌سوزی‌های جدید را به همراه دارد. / فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار